FANDOM


Luggage - Louische Koffer

een prachtexemplaar

Luggage - Caixa

uitzonderlijk model

Luggage - Purse Shopping at Bon Macys1

Nieuwe collectie

Luggage - flat skatebord

Flat skateboard

Luggage & Accessories bevindt zich in het Winkelcentrum Agatha in Kantstad (Ziltland) en is gespecialisserd in bagage- en reisartikelen.

Tijdens de nazomer van 2007 kreeg het grote winkelcentrum in Wikistad, (Libertas) een grondige opknapbeurt en de zaakvoerder van Luggage & Accessories meende dat de tijd rijp was ook één en ander aan het imago van zijn zaak te verbeteren.

Er vond een grote opruimingsverkoop plaats en alle oubollige en minder courante merken verdwenen voorgoed uit de rekken en de etalage.

Een deel werd geschonken aan de liefdadigheidsinstelling in Libertas die zich inzet voor de 4e wereld en meteen een paar mooie kerstgeschenken had kunnen uitdelen.

In januari 2008 nam de zaakvoerder een belangrijke beslissing: hij zocht naar een geschikte ligging voor een tweede zaak. Uiteindelijk investeerde hij een aanzienlijk bedrag in het winkelcentrum van Agatha in Kantstad, Ziltland

Uw bagage is in goede handen Edit

Reistassen, reiskoffers, handbagage, diplomatenkoffers, reisetuis, backpacks, regenjassen, thermo-slaapzakken...

Zelfs de meeste verwende reiziger vindt er het geschikte reisgerief.

Ter gelegenheid van de opening loopt tot en met 15 maart 2008 een speciale actie.

Bij elke aankoop van 50 $ ontvangt de klant een cadeaubon ter waarde van 10 € die in één van de handelszaken in het Winkelcentrum van Agatha, in Kantstad kon worden ingeruild.

Bij elke aankoop van 100 $ ontvangt de klant bovenop 2 cadeabons nog een kleine attentie van de zaakvoerder.

Miles & Miles Edit

De fabrikant van Miles & Miles focust nog steeds op de jonge actieve reiziger.

Het felbegeerde embleem, een omgekeerd skateboard verdween begin 2008 definitief uit de rekken van Optiek Lunar in het winkelcentrum in Wikistad, Libertas . Tijdens de soldenweek maakten verzamelaars jacht op de laatste exemplaren die voor een habbekrats over te toonbank gingen.

Vanaf 15 februari 2008 zijn de nu populaire longboards ook in het winkelcentrum van Agatha in Kantstad beschikbaar en kunnen liefhebbers hun hart ophalen aan de kleurrijke skateboards die steeds in voorraad zijn.

Openingsuren Edit

  • Doorlopend geopend van 10u00 tot 18u00
  • Gesloten op zondag

Bezoek ons Edit

in Libertas

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.